Beste treningstights for dame

Geriausios treniruočių leggings moterims

Famme visada buvo orientuota į kokybę ir siūlo tik prekes, kurios buvo atidžiai įvertintos ir kokybiškai patikrintos. Taip pat žinome, kad treniruočių aprangos išvaizda yra ne mažiau svarbi Lietuvos moterims. Treniruotėse reikia jaustis šviežiai ir gražiai, o tai taip pat gali padidinti treniruočių motyvaciją. Šių dviejų pagrindinių atributų derinimas leido mums pasiūlyti kelias populiariausias leginsus moterims Lietuvoje.

Didelėje mūsų treniruotės leginsų asortimente siūlome leginsus aukšto, vidutinio ir žemo intensyvumo treniruotėms įvairiuose audiniuose ir formose, taip pat didelį spalvų pasirinkimą. Visi mūsų leginsai nėra skaidrūs ir squat proof!

Turinys

Be siūlių leginsai

Daugelis mėgsta treniruočių drabužius be siūlių, nes jie sukurti maksimaliam komfortui ir judėjimo laisvei. Sužinokite daugiau apie tai, kas yra be siūlių čia!

Vortex 2 yra ne tik paprasti treniruočių leginsai – tai mūsų populiariausi be siūlių leginsai, ir ne be priežasties! Su aukštu juosmeniu ir puikia kompresija, šis drabužis suteikia patikimą prigludimą, kuris išlieka vietoje visų rūšių treniruočių metu. Jei pageidaujate gyvesnio varianto, apsvarstykite mūsų kamufliažo leginsus. Šie be siūlių treniruočių leginsai yra tiek "squatproof", tiek užkerta kelią nemaloniam nuslinkimui, dėka savo aukšto juosmens ir laikymo efekto.

Elevate vortex leginsai pakelia be siūlių lygį į naują, teikdami tikrą formavimo efektą. Riboto audinio juosta laiko leginsus vietoje, net ir intensyviausių treniruočių metu. Jei ieškote kažko su nuostabiomis spalvomis, patikrinkite mūsų Fit leginsus. Šie leginsai, kaip ir be siūlių variantai, yra "squatproof", suteikia laikymo efektą ir pabrėžia figūrą patraukliai.

Scrunch leginsai

Leginsai su scrunch efektu yra būtini kiekvienos moters garderobo dalis šiuo metu. Išskirtinė forma pabrėžia jūsų kreives ir suteikia visiškai tobulą prigludimą, tinkančiam visų tipų treniruotėms.

Mūsų Scrunch leginsai yra viena iš pirmųjų mūsų versijų su šiuo novatorišku dizaino elementu ir jie yra prieinami keliomis spalvomis. Šie leginsai suteikia patrauklų pakėlimą sėdmenims ir sukuria trokštamą persiko efektą.

Kita bestselerė yra Peach Scrunch Leginsai. Jie yra tiek patrauklūs, tiek be siūlių, ir žinoma, squat-proof. Šį modelį siūlome dideliame gyvų spalvų pasirinkime.

Jei ieškote ko nors su šviežiu raštu ir būdingu scrunch efektu, patikrinkite mūsų Tie Dye Scrunch leginsus. Šie leginsai taip pat yra be siūlių, puikiai prasiskverbia, ir žinoma, squat-proof.

Tiems, kurie mieliau renkasi diskretiškesnį scrunch efektą, turime Lunge leginsus. Šie treniruočių leginsai taip pat yra be siūlių, squat-proof, ir turi derančią viršutinę dalį.

Sužinokite daugiau apie tai, kas yra scrunch leginsai čia!

Kompresiniai leginsai

Kompresiniai leginsai taip pat labai populiarūs tarp moterų, nes tie tvirti leginsai padidina kraujo cirkuliaciją, tai gera atsistatymui! Tuo pačiu metu leginsai suteikia gerą prigludimą ir formavimo efektą dėl savo tvirtumo. Ypač tinkami cross fit treniruotėms, kompresiniai leginsai.

Techna leginsai yra funkcionalūs leginsai su dviem didelėmis kišenėmis, kurios gali talpinti, be kita ko, telefoną. Treniruotės leginsai yra squatproof, turi aukštą juosmenį ir plačią juostą, kad būtų geras prigludimas. Ella kompresiniai leginsai yra švieži raudoni, mėlyni ir juodi treniruočių leginsai. Leginsai turi nedidelę kišenę viduje, puikiai tinkančią, pavyzdžiui, AirPods. Taip pat turi platų ir elastingą juosmens diržą, kuris suteikia laikančio efekto.

Kompresiniai leginsaiFormuojantys leginsai

Sužinokite daugiau apie tai, kas yra kompresiniai leginsai čia!

Ribbed leginsai

Ribbed treniruočių leginsai yra stilingas ir universali apranga. Dėl savo riboto audinio jie suteikia leginsams elegantišką išvaizdą, todėl kelnės tinkamos tiek treniruotėms, tiek kasdienai. Spalvos dažniausiai yra neutralių atspalvių, todėl jas lengva derinti su viršutiniais drabužiais. Prigludimas yra siauras, todėl jie patogiai laikosi vietoje atliekant veiklą.

Ribbed leginsai pagaminti be siūlių, todėl tai labai patogūs treniruočių leginsai. Dėl išskirtinio Nylon 6.6 siūlo jie taip pat greitai džiūsta, yra lengvi ir geriau kvėpuoja. Ribbed be siūlių leginsai pagaminti be siūlių, todėl tai labai patogūs riboti treniruočių leginsai. Taip pat leginsai yra apgalvoti su V formos juosmens juosta, todėl jie suteikia sėdmenims gražią formą, nesukurdami tiesioginio scrunch efekto.

Formuojantys leginsai

Dauguma moterų vertina treniruočių leginsus, kurie pabrėžia patrauklią kūno formą, ir tai yra tai, kuo formuojantys leginsai orientuojasi. Nors jie neturi tiesioginio scrunch siūlo gale, jie priverčia siūlesten dusūrti tose teisingose vietose, kad pabrėžtų kūno formas. Priešingai nei kiti leginsai, šie formuojantys leginsai dažniausiai yra šiek tiek ryškesnių spalvų, be neutralios. Tai leidžia ne tik gauti gražų kūno siluetą, bet ir pasipuošti gražiomis spalvomis – tai taip pat gali padidinti treniruočių motyvaciją.

Elevate vortex leginsai sujungia be siūlių technologiją ir strateginį dizainą, kad suteiktų gražų formavimo efektą. Juostos juosta yra ribota, todėl ji sėdi patikimai ir tvirtai treniruočių metu. Elevate wave leginsai 2 yra be siūlių treniruočių leginsai su formuojančiu efektu. Leginsai turi daugiau kompresijos nei kiti be siūlių drabužiai, kas padeda sukurti gražų kūno siluetą.

Pilki kompresiniai leginsai

Leginsai, kurie formuoja sėdmenis

Yra keli leginsai, kurie gali patraukliai pabrėžti jūsų formas. Nors Scrunch leginsai yra žinomi dėl nuostabaus sėdmenų pakėlimo, jie nėra vieninteliai, kurie gali tai padaryti.

Ribbed be siūlių leginsai galbūt neturi tokio populiarumo formuojant figūrą, tačiau V forma, kurią jie suteikia, tikrai padeda suformuoti gražų sėdmenų kontūrus.

Victory leginsai yra dar viena puiki treniruotė leginsai, kurie naudoja strategiškai išdėstytas tekstūras, kad suteiktų jums labiau apibrėžtą figūrą ir pabrėžtų jūsų kreives.

Sky leginsai taip pat turi patrauklią formą. Šie leginsai taip pat turi V formą, tačiau, priešingai nei Ribbed leginsai, ši efektas pasiekiamas naudojant raštą. Šis raštas padeda sukurti puikią formą ir pabrėžti jūsų natūralias kreives.

Leginsai veikloms

Bėgimo leginsai

Kai ketinate išeiti bėgti, labai svarbu turėti leginsus, kurie laikosi vietoje ir nenusileidžia per treniruotę. Tai ne tik dirgina, bet ir gali sugadinti puikią treniruočių nuotaiką, todėl patogūs bėgimo leginsai yra būtini.

Essential leginsai yra paprasti ir stilingi bėgimo leginsai. Treniruotės leginsai yra minkšti ir turi gerą kompresiją, suteikiančią tobulą prigludimą. Taip pat jie pagaminti su antiplikimo efektu, kuris suteikia paviršiui lygumą ir grožį. Vortex leginsai 2 yra vieni iš mūsų geriausiai parduodamų be siūlių leginsų ir puikiai tinka bėgimui. Treniruotės leginsai turi aukštą juosmenį su laikomuoju efektu, todėl leginsai nenusileis per bėgimo treniruotę. Gimnastikos leginsai yra universali apranga, puikiai tinka bėgimui. Treniruotės leginsai yra su aukštu juosmeniu, pagaminti iš drėgmę šalinančio audinio. Jie yra squatproof ir tvirti.

Sužinokite daugiau apie geriausius bėgimo leginsus čia!

Leginsai jėgos treniruotėms

Kai kalbama apie jėgos treniruotes, svarbu turėti treniruočių leginsus, kurie gerai laikosi ir yra squatproof. Turite galėti laisvai judėti sporto salėje, nesijaudindama, kad apatiniai arba prakaitas bus matomi per drabužius.

Softy leginsai yra puikūs jėgos treniruotėms. Treniruotės leginsai yra squatproof, tvirti ir drėgmę šalina. Taip pat šie leginsai yra itin minkšti ir elastingi, todėl labai patogu juos dėvėti treniruotėse. Elevate vortex leginsai sujungia be siūlių technologiją ir strateginį dizainą, kad sukurtų tobulus jėgos treniruotėms tinkamus leginsus. Leginsai suteikia gražų formavimo efektą, o juostos juosta užtikrina, kad leginsai išliktų vietoje treniruočių metu. Lunge leginsai puikiai tinka jėgos treniruotėms, didelis juosmuo ir plati juosta laiko leginsus vietoje. Be to, leginsai turi kontūrą aplink sėdmenis, kuri suteikia gražų prigludimą.

Juodi leginsai moterimsMinkšti leginsai
Sužinokite daugiau apie leginsus jėgos treniruotėms čia!

Žiemos leginsai

Gerai turėti šiltus leginsus, kai lauke vėsta. Stori leginsai padidins komfortą ir motyvaciją treniruotis šiltomis dienomis, o žiemos leginsai yra puikus papildymas kiekvienam žiemos garderobui.

Light thermal turi švelnų pamušalą, todėl puikiai tinka rudeniui ir žiemai. Treniruotės leginsai turi aukštą juosmenį su raišteliais. Audinys yra minkštas, tvirtas ir universalus. Šilti leginsai taip pat turi refleksinius akcentus, todėl leginsai yra funkcionalūs tamsiomis dienomis.

Norite pradėti treniruotis, bet nesate tikri, kaip? Patikrinkite mūsų geriausius patarimus čia

Tilbake til bloggen