treningsklær dame bestill på nett

Sportinė apranga internetu

Pirkimas treniruoklių drabužių internetu niekada nebuvo toks paprastas ir be rūpesčių kaip dabar. Rasti tinkamus leginsus, treniruoklių šortus, treniruoklių viršūnę, sportinę liemenėlę, treniruoklių batelius, treniruoklių kojines ir gauti prekes tiesiai į savo namus tik keliais spustelėjimais. Tai kasdienis prabangos jausmas. Ypač dabar, per intensyvią dovanų sezoną, drabužių užsakymas internetu yra optimalus.

Daugiau skaitykite apie Famme patarimus dėl  dovanų jai ir dovanų draugei, kurių galite lengvai įsigyti internetu.

Internetinė parduotuvė, prekiaujanti drabužiais ir treniruokliais, nėra naujiena, laimei. Moteriškų drabužių pardavimas internetu yra dalis apsipirkimo patirties jau keletą metų, o dauguma iš mūsų teikia pirmenybę tai prieš fizinę parduotuvę. Famme siūlo treniruoklius tik internetu iš savo svetainės. Manome, kad mūsų internetinė parduotuvė yra viena iš geriausių drabužių parduotuvių dėl gerų kainų, pateisinamo pristatymo ir paprasto grąžinimo.

 

Šuolis į: 

Geriausi treniruočių leginsai

Geriausios treniruotės viršūnės

Geriausi treniruoklių rinkiniai

Geriausi treniruoklių šortai

Patogiausi treniruoklių bateliai

Geriausios treniruoklių kojinės

Išpardavimas treniruokliams internetu

 

Treniruočių drabužiai moterims internetu

Famme yra gerai žinomas dėl treniruoklių drabužių aukštos kokybės kolekcijų. Mes siūlome klientams įvairius modelius ir dizainus leginsų, treniruočių viršūnių ir marškinėlių mažo, vidutinio ir didelio intensyvumo treniruotėms, sportinių liemenėlių su įvairiomis atramos ir lankstumo variacijomis, ir dar daugiau. Mes atsižvelgėme į visas skirtingas situacijas ir poreikius, su kuriais susiduriama įvairių treniruočių metu, todėl turime pasitikėjimą, kad galime pasiūlyti treniruoklius, kurie puikiai tiktų jums.

 

Leginsai ir treniruočių kelnės

Famme turi  leginsus visoms progoms, tokiems kaip stiprinimo treniruotėms, bėgimas, joga, šilumos išlaikymui, formuoti užpakaliuką, nėščioms moterims, ir dar daugiau. Dauguma mūsų leginsų yra aukštos juosmens, turi gerą kompresiją ir yra squat proof, tai yra nepermatomi. Jei turite įprastą ilgio arba ilgas kojas, tai dauguma mūsų leginsų tiks puikiai, o jei turite trumpas kojas, turime nedidelę 7/8 ir 3/4 trumpų leginsų kolekciją.

Mes detaliai aprašome visų tipų leginsus mūsų  leginsų vadove moterims.  

Raudoni scrunch leginsai  Scrunch leginsai su užpakaliuko efektu

Scrunch Leginsai yra geriausiai parduodami leginsai. Scrunch leginsai turi užpakaliuko efektą, kurio visi nori Be puikaus dizaino, leginsai pagaminti iš nuostabiai minkštos medžiagos, kuri daro juos itin patogius ir paverčia treniruotę svajone. Šiuos leginsus galite derinti su mūsų scrunch sportine liemenėle arba pakeisti mūsų scrunch šortais

Daugiau skaitykite apie tai, kas yra scrunch leginsai ir kokią naudą jie teikia čia

Be siūlių leginsai formuojantys užpakaliuką  Be siūlių leginsai pilki

Vortex Leginsai yra kita labai populiari leginsų kategorija, ir jie yra mūsų geriausiai parduodami be siūlių leginsai. Leginsai pagaminti iš geriausio itališko Nailono 6.6. Todėl treniruočių leginsai turi nepaprastai minkštą, patogų ir drėgmę sugeriantį audinį. Sunkesnė Vortex leginsų versija yra Vortex Leginsai 2, kurie suteikia didesnę kompresiją dėl aukštesnio elastano lygio. Kita versija, kuri suteikia didesnę formavimo efektą, yra Elevate Vortex Leginsai. Derinkite savo mėgstamus vortex leginsus su elevate crop top dėl tobulos treniruotės rinkinio.

Daugiau sužinokite apie mūsų geriausius be siūlių leginsus, o norint geriau suprasti, kas yra be siūlių technologija, galite perskaityti daugiau apie tai čia. 

 

Treniruočių megztiniai ir viršūnės

Famme siūlo platų treniruočių viršūnių asortimentą, kurį sudaro treniruoklių megztiniai, t-marškiniai, crop tops, liemenės, sportinės liemenėlės, ir dar daugiau.

Ocean Long Sleeve yra bestseleris tarp klientų. Tai be siūlių ir prigludęs treniruočių megztinis su aukštu komfortu. Audinys drėgmę sugeriantis, minkštas, kvėpuojantis ir turi tinklelio tekstūrą optimaliam vėdinimui. Ši ilgarankių treniruočių viršūnė taip pat prieinama crop-top versija. Šie modeliai yra pagrindiniai treniruočių viršūnių drabužiai, tačiau treniruočių viršūnių asortimentas siūlo didelę įvairovę spalvų, raštų ir formų.

Daugiau apie mūsų skirtingas treniruočių viršūnes galite skaityti mūsų treniruoklių viršūnių vadove. 

Ilgas treniruočių megztinis mėlynas ir raudonas  Ilgas treniruočių megztinis crop top mėlynas

Taip pat perskaitykite:


    Treniruočių rinkiniai

    Yra nedaug dalykų, kurie suteiktų labiau kovos pasiruošimą nei gražus treniruočių rinkinys. Famme siūlo platų suderintų treniruoklių leginsų ir viršūnių asortimentą, kad jaustumėtės šviežiai savo kitai sunkiam treniruotei.

    Camo Leginsai kartu su Camo Sportine Liemenele yra vienas populiariausių rinkinių treniruočių drabužiams, o klientai myli šią kombinaciją! Tiek treniruočių leginsai, tiek sportinė liemenėlė pagaminti su be siūlių technologija ir turi nuostabiai minkštą audinį. Leginsai turi aukštą juosmenį, kuris suteikia formuojančią efektą. Sportinė liemenėlė suteikia gerą paramą ir prisitaiko prie kūno.

    Riboto megztinio treniruoklių rinkinys  Camo treniruoklių rinkinys raudonas

    Dar vienas populiarus treniruoklių rinkinys yra  Peachy Scrunch Leginsai kartu su Peachy Sportine Liemenele. Šie treniruočių leginsai yra puikus be siūlių leginsai su aukšta juosena, plačia juosta ir formuojančiu scrunch gale. Viršus pagamintas iš to paties audinio ir yra minkštas bei patogus.

    Peržiūrėkite visą Famme kolekciją nuostabių ir sportinių treniruoklių drabužių. Būtinai atraskite savo naują mėgstamą produktą pas mus!

     

    Treniruoklių šortai

    Treniruočių šortai yra malonus pasirinkimas, ypač kai nori sportuoti šiltomis vasaros dienomis. Famme treniruočių šortai suteikia jums visišką judėjimo laisvę. Su optimalia parama, greitai džiūstančiu ir kvėpuojančiu audiniu šie šortai puikiai tinka visoms sporto šakoms, veikloms ir gyvenimo stiliams. Nesvarbu, ar šortai skirti svorių kilnojimui, kondicionavimui, jogai ar HIIT užsiėmimams, mūsų treniruočių šortai moterims sukurti taip, kad galėtumėte pasiekti geriausią rezultatyvumą. Visada.

    Softy Šortai yra Famme geriausiai parduodami treniruočių šortai. Tai minkšti ir prigludę šortai su V formos įspaudu gale. Jie puikiai tinka visiems treniruočių tipams nuo stiprinimo iki bėgimo. Tačiau, jeigu ieškote treniruoklių šortų, kurie specialiai sukurti intensyviems bėgimo užsiėmimams, pavyzdžiui, Pace Bėgimo Šortai, būtų puiku jums. Šie bėgimo šortai turi prigludusius vidinius šortus, kad būtų užkirstas kelias įsiskverbimui, ir laisvi išoriniai šortai maksimaliai judėjimo laisvei ir komfortui bėgiojant.

    Be siūlių treniruoklių šortai su scrunch tamsiai pilkos spalvos  Be siūlių treniruoklių šortai su užpakaliuko pakėlimu pilkos

    Norėdami geriau peržiūrėti visų skirtingų šortų tipus, galite sužinoti apie mūsų geriausius treniruoklių šortus, mūsų geriausius lauko šortus ir mūsų geriausius dviratininkų šortus.

     

    Treniruoklių bateliai

    Endorphin RX1 Bateliai yra didžiuojamės treniruokliais. Tai lengvi bėgimo bateliai su geru paminkštinimu ir chunky padu, pagamintu iš lengvo EVA putplasčio kartu su Ortholite technologija. Treniruoklių bateliai sukurti atsižvelgiant į optimalų palaikymą ir komfortą treniruotės metu su Ortholite vidiniais pado, kvėpuojančiu tinkleliu ir minkštą parama aplink kulkšnį ir kulną. Šie treniruočių bateliai puikiai tinka tiek treniruotėms, tiek darbui aktyviems žmonėms. Bateliai pritaikyti Norvegijos rinkai ir tinka tiek plačioms, tiek siauroms kojoms.

    Juodi treniruoklių bateliai su chunky padu  Treniruoklių bateliai juodi su chunky padu

    Daugiau skaitykite apie šiuos 5 požymius, kada turite pakeisti treniruoklių batus

     

    Treniruoklių kojinės

    Famme turi didelį treniruoklių kojinių pasirinkimą įvairių ilgų ir spalvų. Čia rasite kojines tiek vasarai, tiek žiemai ir visų rūšių treniruotėms. Pasirinkite iš kulkšninių arba pilnų ilgių kojinių. Mes turime žiemines kojines iš Norvegijos vilnos, vilnones kojines iš merino, teniso kojines, bambukines kojines, nylonines kojines ir bambuko kojines.

    Sekite šią kojinės pasirinkimo vadovą, kad rastumėte puikų porą sau ir savo poreikiams, taip pat šį vadovą išskirtinai treniruotėms. 

    Pilno ilgio baltos tenisines kojinės  Treniruoklių kojinės pilno ilgio baltos su logotipu

    Geros kojinės gali padaryti didelę įtaką treniruotėje, ypač šaltomis dienomis. Famme siūlo tiek plonas, tiek storas kojines, kurios tinka jūsų treniruoklių bateliams, kad išlaikytų šilumą per bėgimo treniruotes, ir žygius šaltomis rudens ir žiemos dienomis. Šiltesnėms dienoms rekomenduojame Bambuko kojines. Tai kulkšninių kojinės, pagamintos iš nuostabaus kvėpuojančio audinio, kuris padeda kovoti tiek su prakaitu, tiek su kvapu.

    Perskaitykite daugiau apie bambuko kojinių privalumus.

     

    Treniruočių drabužiai internetu ir išpardavimai

    Kai norima įsigyti treniruoklių drabužių internetu, galima pastebėti, kad dažnai yra daugiau pasiūlymų ir išpardavimų internetu nei fizinėse parduotuvėse. Mažos produktų kainos, parduodamų tik internetu, yra dėl sumažintų išlaidų, nes įmonės nereikia skirti išteklių fizinių parduotuvių išlaikymui. Taigi galime pasiūlyti klientams kur kas prieinamesnes kainas internetu, nei jei taip pat turėtume prekiauti parduotuvėje. Todėl norime padaryti jūsų dovanų pirkimą šiais metais dar paprastesniu ir atpalaiduojančiu su nuostabiais pasiūlymais ir nuolaidomis per Juodąją penktadienį, ir dar platesniu asortimentu išpardavimų prekės ir išpardavimo prekių kurias rasite mūsų internetinėje parduotuvėje.

    Tilbake til bloggen